SOBE

Sobam za goste smo tako kot celotnemu domovanju, posvetili veliko pozornosti. Tropsko drugačnost  smo skušali prilagoditi slovenskim razmeram. Pri projektiranju in opremljanju smo gostom želeli ponuditi udobje, ki ga potrebujejo za dobro počutje na počitnicah. Z enostavnimi rešitvami smo se skušali približati popolnosti. Leseno pohištvo smo projektirali sami, je ročno izdelano in poslikano. Vsaka soba ima svoj značaj, ki je poudarjen z barvami, dekoracijo in postavitvijo opreme.

DEEP BLUE
ROMANTIC GREEN
SWEET BROWN

Vhodi v sobe in glavni pogledi so usmerjeni na vrt z bazenom. Pred vhodom v vsako sobo je pokrita veranda, na kateri je prostor za počitek in užitek. Za predelno steno, ki ločuje sobe med seboj, pa je skrit zunanji tuš. Vsaka soba ima tuš in WC, ki je s sobo tematsko in barvno usklajen.

Vsako jutro vam v jedilnici postrežemo okusen šrilanško-slovenski zajtrk.

Vse sobe imajo možnost hlajenja z ventilatorjem oziroma s klimatsko napravo, na oknih pa so nameščene mreže za zaščito proti komarjem. Prav tako je v omari vsake sobe skrita čajna polička z mini barom in predalom s ključem, za shranjevanje vrednejših stvari.